Znaleziono 0 artykułów
01.07.2022

Urodzinowa kolacja przy lampce szampana

01.07.2022
(Fot. Tom Kurek)

Pod koniec maja restauracja True Steaks & Seafood świętowała trzecie urodziny. Stałych klientów zaproszono, by podziękować im za wspólne chwile. Od debiutu na gdańskiej Wyspie Spichrzów True uchodzi za obowiązkowy adres dla miłośników dobrze wypieczonych steków i świeżych owoców morza. Tutejsze dania powstają zgodnie z popularną w Australii metodą surf & turf. Podczas wspólnego świętowania na zaproszonych gości czekała wyjątkowa kolacja, do której serwowano szlachetne roczniki szampanów Ruinart. Klimat wieczoru dopełniły muzyka na żywo i malowniczy widok na gdańską marinę.

Redakcja Vogue.pl
Proszę czekać..
Zamknij
Vogue Polska
Drogi Czytelniku,

Żeby móc dalej dostarczać Ci materiały redakcyjne wysokiej jakości i zgodne z Twoimi zainteresowaniami, potrzebujemy zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych. Jednocześnie zapewniamy, że dbamy o Twoją prywatność i bezpieczeństwo, nie zwiększając w żaden sposób naszych uprawnień. W każdej chwili możesz wycofać swoją zgodę.

Pliki cookie

Strona vogue.pl korzysta z plików tzw. cookie, w celu dostosowania jej funkcjonalności do potrzeb użytkowników. Szczegółowe informacje w zakresie polityki prywatności i zasad wykorzystania plików cookies dostępne są TUTAJ.

Wyrażam zgodę