Znaleziono 0 artykułów
24.08.2020

Polecenia redakcji: Glany, ekologiczne kosmetyki i joga

24.08.2020
(Fot. Materiały prasowe)

Druga połowa sierpnia to czas, by powoli zacząć przygotowywać się do jesieni. Zadbaj o cerę po intensywnym opalaniu, kup sobie buty i torebkę na nowy sezon, nie zapomnij o porządkach w głowie.

Moda: Torebka MARCELL VON BERLIN

(Fot. Materiały prasowe)
TorebkaMARCELL VON BERLIN

Jest słodka jak cukierek, ale niebanalna. Zdecydowany charakter zdradza szeroka taśma – pasek na ramię i wszechobecne logo. Różowa torebka lawiruje pomiędzy trendami – sport, logomania, wymuskanie, stając się uniwersalnym dodatkiem, który buduje codzienną stylizację.

Uroda: Bio maska-esencja śluz ślimaka, Orientana

(Fot. Materiały prasowe)
Śluz ślimaka - Bio Maska-EsencjaOrientana

Sierpniowe słońce jest dla skóry bezlitosne. Ratunkiem dla wysuszonej cery okazują kosmetyki ze śluzem ślimaka, jak bio maska-esencja Orientany, która poza nawilżeniem ujędrnia i koi podrażnioną skórę. Dodatkowym atutem jest skład – flagowy produkt polskiej marki w 98,7 proc. składa się naturalnych komponentów.

Moda: Buty Jeny Fairy

(Fot. Materiały prasowe)
ButyJenny Fairy

Wysokie buty, z mocną podeszwą przełamują dziewczęcość letniej sukienki. W takiej modowej interpretacji glanów łatwo wkroczymy z pełni lata w sezon jesienny.

Dom: Dyson Pure Cool

(Fot. Materiały prasowe)
Dyson Pure CoolDyson

Latem może działać jako wentylator, chroniąc przed upałami. Zimą stanie się oczyszczaczem, który wykorzystując zaawansowaną technologię będzie wskazywał zanieczyszczenie powietrza w domu w czasie rzeczywistym i dostosuje sposób pracy do warunków. Specjalna ruchoma konstrukcja umożliwia efektywne rozprowadzanie – 350-stopniowy ruch powietrza, a rzeźbiarska forma przekona estetów.

Styl życia: Joga w Komierowie

(Fot. Materiały prasowe)

Weekendowy wyjazd z kursem jogi, koncertami na gongi, a wszystko w zachwycającym pałacu, odzyskanym i doprowadzonym do świetności przez potomków przedwojennych właścicieli. To przepis na głębokie odprężenie i regenerację dla ciała i umysłu. Kameralna atmosfera miejsca oznacza niestety ograniczoną ilość miejsc, jesienne terminy  warto rezerwować już dziś.

Kuchnia: Festiwal Carpaccio, River Café

(Fot. materiały prasowe)

Cieniutkie plastry wołowiny, ośmiornicy łososia gravlax albo buraka mistrzowsko przyprawione oliwą i ziołami to carrpacio. Lekka i wyrafinowana przystawka, która od lat 50. robi karierę we Włoszech, doskonale nadaje się na upały, będzie więc tematem festiwalu w warszawskiej River Café. Swoje podniebienia goście będą mogli rozpieszczać od wtorku do niedzieli.

Redakcja Vogue.pl
Proszę czekać..
Zamknij