Znaleziono 0 artykułów
24.08.2020

Polecenia redakcji: Glany, ekologiczne kosmetyki i joga

(Fot. Materiały prasowe)

Druga połowa sierpnia to czas, by powoli zacząć przygotowywać się do jesieni. Zadbaj o cerę po intensywnym opalaniu, kup sobie buty i torebkę na nowy sezon, nie zapomnij o porządkach w głowie.

Moda: Torebka MARCELL VON BERLIN

(Fot. Materiały prasowe)
TorebkaMARCELL VON BERLIN

Jest słodka jak cukierek, ale niebanalna. Zdecydowany charakter zdradza szeroka taśma – pasek na ramię i wszechobecne logo. Różowa torebka lawiruje pomiędzy trendami – sport, logomania, wymuskanie, stając się uniwersalnym dodatkiem, który buduje codzienną stylizację.

Uroda: Bio maska-esencja śluz ślimaka, Orientana

(Fot. Materiały prasowe)
Śluz ślimaka - Bio Maska-EsencjaOrientana

Sierpniowe słońce jest dla skóry bezlitosne. Ratunkiem dla wysuszonej cery okazują kosmetyki ze śluzem ślimaka, jak bio maska-esencja Orientany, która poza nawilżeniem ujędrnia i koi podrażnioną skórę. Dodatkowym atutem jest skład – flagowy produkt polskiej marki w 98,7 proc. składa się naturalnych komponentów.

Moda: Buty Jeny Fairy

(Fot. Materiały prasowe)
ButyJenny Fairy

Wysokie buty, z mocną podeszwą przełamują dziewczęcość letniej sukienki. W takiej modowej interpretacji glanów łatwo wkroczymy z pełni lata w sezon jesienny.

Dom: Dyson Pure Cool

(Fot. Materiały prasowe)
Dyson Pure CoolDyson

Latem może działać jako wentylator, chroniąc przed upałami. Zimą stanie się oczyszczaczem, który wykorzystując zaawansowaną technologię będzie wskazywał zanieczyszczenie powietrza w domu w czasie rzeczywistym i dostosuje sposób pracy do warunków. Specjalna ruchoma konstrukcja umożliwia efektywne rozprowadzanie – 350-stopniowy ruch powietrza, a rzeźbiarska forma przekona estetów.

Styl życia: Joga w Komierowie

(Fot. Materiały prasowe)

Weekendowy wyjazd z kursem jogi, koncertami na gongi, a wszystko w zachwycającym pałacu, odzyskanym i doprowadzonym do świetności przez potomków przedwojennych właścicieli. To przepis na głębokie odprężenie i regenerację dla ciała i umysłu. Kameralna atmosfera miejsca oznacza niestety ograniczoną ilość miejsc, jesienne terminy  warto rezerwować już dziś.

Kuchnia: Festiwal Carpaccio, River Café

(Fot. materiały prasowe)

Cieniutkie plastry wołowiny, ośmiornicy łososia gravlax albo buraka mistrzowsko przyprawione oliwą i ziołami to carrpacio. Lekka i wyrafinowana przystawka, która od lat 50. robi karierę we Włoszech, doskonale nadaje się na upały, będzie więc tematem festiwalu w warszawskiej River Café. Swoje podniebienia goście będą mogli rozpieszczać od wtorku do niedzieli.

Redakcja Vogue.pl
Proszę czekać..
Zamknij
Vogue Polska
Drogi Czytelniku,

Żeby móc dalej dostarczać Ci materiały redakcyjne wysokiej jakości i zgodne z Twoimi zainteresowaniami, potrzebujemy zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych. Jednocześnie zapewniamy, że dbamy o Twoją prywatność i bezpieczeństwo, nie zwiększając w żaden sposób naszych uprawnień. W każdej chwili możesz wycofać swoją zgodę.

Pliki cookie

Strona vogue.pl korzysta z plików tzw. cookie, w celu dostosowania jej funkcjonalności do potrzeb użytkowników. Szczegółowe informacje w zakresie polityki prywatności i zasad wykorzystania plików cookies dostępne są TUTAJ.

Wyrażam zgodę