Wieczór designu, smaków i zapachów pod znakiem Audi x „Vogue Polska” Exclusive

Trzecia edycja prestiżowego wydarzenia Audi x „Vogue Polska” EXCLUSIVE zagościła nad morzem. Spotkanie w atmosferze luksusu, tym razem z widokiem na panoramę Gdańska, było okazją do zaprezentowania najnowszego modelu Audi A6 Avant w wyjątkowej oprawie – łączącej design, haute cuisine i zapach.
Goście spotkali się na kolacji autorstwa Antonio Arcieriego, szefa kuchni nagrodzonej gwiazdką Michelina restauracji Arco by Paco Pérez, w Olivia Star. Mieli okazję doświadczyć zaskakujących kompozycji smakowych inspirowanych południowymi Włochami, wzbogaconych o starannie dobrany pairing bourbonu Woodford Reserve – znanego z bogatego smaku i wyjątkowego procesu produkcji.
Atrakcją wieczoru były zapachowe doznania zapewnione przez największą sieć perfumerii niszowych w Polsce – Mood Scent Bar, która przedstawiła zapachy duńskiej marki Dee April oraz wyselekcjonowane wiosenno-letnie nowości najlepszych marek perfumiarskich z całego świata. Podczas spotkania goście mogli posłuchać też nastrojowego koncertu fortepianowego w wykonaniu Maksyma Rzemińskiego. O dynamicznym designie, doskonałym połączeniu komfortu i sportowego charakteru nowego Audi A6 Avant opowiedzieli Łukasz Bąk i Grzegorz Laskowski.
1/16 Trzecia edycja wydarzenia odbyła się nad polskim morzem
2/16 Menu kolacji było zainspirowane kuchnią południowych Włoch
3/16 Goście wydarzenia podczas kolacji
4/16 Antonio Arcieri, szef kuchni Arco by Paco Pérez
5/16 Kolacji towarzyszył pairing bourbonu Woodford Reserve
6/16 Łukasz Bąk, Grzegorz Laskowski
7/16 Partnerem wydarzenia była marka Mood Scent Bar
8/16 Karol Onyszko, ambasador Woodford Reserve
9/16 Na gości wydarzenia czekało specjalne menu koktajlowe
10/16 Strefa partnera wydarzenia Mood Scent Bar
11/16 Partner wydarzenia, Mood Scent Bar, zaprezentował zapachy duńskiej marki Dee April
12/16 Goście wydarzenie podczas koktajlu
13/16 Partnerem wydarzenia była marka Woodford Reserve
14/16 Koncert fortepianowy w wykonaniu Maksyma Rzemińskiego
15/16 Wojciech Usak, Adam Simon, Przemysław Schwarz, Łukasz Bąk

Zaloguj się, aby zostawić komentarz.