Znaleziono 0 artykułów
27.04.2018

Kuchnia „no waste” według Mai Sobczak, autorki książki „Qmam kasze”

Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie – powiedział kiedyś Mahatma Ghandi. Cytat ten pojawia się na początku książki "Qmam kasze" Mai Sobczak, autorki bloga o takim samym tytule, psycholożki i dietetyczki. Premierze publikacji towarzyszyły kulinarne warsztaty. Gościliśmy na nich z kamerą. Zobaczcie, jak było!

Hasenien Dousery
Proszę czekać..
Zamknij
Vogue Polska
Drogi Czytelniku,

Żeby móc dalej dostarczać Ci materiały redakcyjne wysokiej jakości i zgodne z Twoimi zainteresowaniami, potrzebujemy zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych. Jednocześnie zapewniamy, że dbamy o Twoją prywatność i bezpieczeństwo, nie zwiększając w żaden sposób naszych uprawnień. W każdej chwili możesz wycofać swoją zgodę.

Pliki cookie

Strona vogue.pl korzysta z plików tzw. cookie, w celu dostosowania jej funkcjonalności do potrzeb użytkowników. Szczegółowe informacje w zakresie polityki prywatności i zasad wykorzystania plików cookies dostępne są TUTAJ.

Wyrażam zgodę